S25S-STWCR16/ S25S-STWCL16 , 60 de grade internă cuțit de strunjire , Strung Instrument plictisitor bar, Strunjire CNC Instrument , Instrument de Strung

29.56lei

-17 %

36.03lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand OUMAXSH
Acoperire Nu inclusiv
Șurub 4*10
Utilizare Interne De Cotitură Instrument
material HSS
Duritate 42-45
Numărul De Model S25S-STWCR16
Unghi 60Degree

Buna ziua dragi prieteni, vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru!Acest produs este de 2 tipuri de modele pentru alegerea dumneavoastră în achiziționarea de R/L, vă rog să lăsați un mesaj după ce au nevoie de R sau L, dacă nici un mesaj, vom trimite la tine implicit R!vă mulțumesc!

Uneori, de cotitură instrumente au nici un inventar, va vom contacta pe prima dată, vă rugăm să verificați pentru mesaj, va multumesc!!!!!

Notă: Acest instrument în procesul de vânzare nu include inserții de carbură, poza este de a arăta 1. Perfect de prelucrare efect. 2. Perfect finisaj de suprafață. 3. De înaltă rezistență la tracțiune și anti-abraziune de sosire. 4. Caietul de sarcini și corectitudinea sunt pe deplin în conformitate cu standardul ISO. 5. se aplică în Cotitură și se Confruntă de lucru. 6. Mai multe alte cutite de Strung sunt produse în fabrica noastră, cum ar fi Plictisitoare instrument de titular, Canelare suport scule,scule de filetat holder. 1. Perfect de prelucrare efect.

2. Perfect finisaj de suprafață.

3. De înaltă rezistență la tracțiune și anti-abraziune de sosire.

4. Caietul de sarcini și corectitudinea sunt pe deplin în conformitate cu standardul ISO.

5. se aplică în Cotitură și se Confruntă de lucru.

6. Mai multe alte cutite de Strung sunt produse în fabrica noastră, cum ar fi Plictisitoare instrument de titular, Canelare suport scule,scule de filetat holder

2000mah 3.7 v baterie, yw1, cbn pcd, tcmt16, stwcl, orb introduce, strung set, 14mm strung, 16mm introduce, s16q