Transport gratuit Z003 Scurt, Mașină de Pat 15cm Scurt Dock Dedicat Zhouyu Primul Instrument Mini Mașină Multifuncțională Accesoriu

95.14lei

-5 %

100.15lei

Produs nou

In stoc

Ghid Lungime 150mm
Numărul De Model Z003
Ghid Lățimea sau Diametrul 50mm

Scurt Mașină de Pat 15cm Z003 Dedicat Zhouyu Primul Instrument Mini Mașină Multifuncțională Accesoriu

Material: Aluminiu

Lungime:150 mm

Lățime: 50mm

Inaltime: 50mm

Aplicație: Pentru a repara erorile de ax papusa mobila, slider, etc.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Toate articolele vor fi expediate în termen de 5 zile lucrătoare corespunzătoare de curieri.

Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Retur:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 an garantie gratuit.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile de la livrare.

Toate produsele trebuie să fie returnate în condiții inițiale, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

Contactați-Ne :

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

hr2470, 6 în 1 diy strung, Mini, cross slide masa, coadă de rândunică mașină, 3 axe masa de, coadă de rândunică jig, șipcă, metal mini, zhouyu