Slogan inspirat de vinil de perete decalcomanii de biblioteca școlii sala de clasă studiu bedroom home decor de arta autocolante de perete YD19

33.40lei

-24 %

43.96lei

Produs nou

In stoc

Dropshipping da
Model Avionul De Perete Autocolant
Culoare Pot fi personalizate
material Vinil Autocolant De Perete
Caietul de sarcini Single-piece Package
Terminat marimea M 42x56cm
Terminat marimea L 57x77cm
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Tema Model
Cenzura Cod 2YD19
Numărul De Model Autocolant de perete
Scenarii PERETE
Clasificarea Pentru Perete,Mobilier Autocolante,Etaj Autocolante,Pentru Faianta,...
Caracteristici De protecție a mediului, impermeabil, detașabil

45180 Produse ar putea fi interesat

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate Material:Vinil PVC Autocolant de Perete Personalizate C o l o r :Dacă vă place alte culori, vă rugăm să alegeți din tabelul de culori și lasă-ne culoarea sau numărul de culoare.De exemplu:2# Personalizate Dimensiune:Daca ai nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să e-mail-ne, noi vă va oferi o personalizare link-ul.Pachet: 1xSticker,1xTransfer film,1xinstruction pentru utilizare.

Ușor de utilizat : Alegi o suprafață netedă, suprafață curată și uscată.Dezlipi eticheta de foaie unul câte unul.Poziția adeziv pe o suprafață plană, fără apăsând-le, astfel încât acesta vă permite posibilitatea de a le retrage și repoziționați-o din nou.Dacă rezultatul este satisfăcător pentru tine, lipi ferm la suprafața apăsarea bule de aer spre exterior.

Despre decalcomanii de vinil...

1.Etichetele sunt ușor de îndepărtat, dar nu pot fi reutilizate/înlocuite; puteți elimina vinil fără a deteriora suprafața sau de a face murdar.

2.Am tăiat dintr-un singur solid de culoare ton de vinil, a doua culoare de interior este de culoare de perete sau de suprafața pe care doriți să-l aplice.

3.Culorile pot fi ușor diferite, în funcție de setările PC-ului .

Dimensiuni: M: 42x56cm / L: 57x77cm

fundul autocolant, tapet floral murală, bibliotheque, biblioteca decor, decor bibliotecă, 3d rose gresie, autocolant de perete, Autocolant auto, marmura autocolant de perete, mare autocolant 4wd