Automat Inteligent Complet 12V 6A Plumb / GEL de Mașină, Încărcător de Baterie W / Display LCD-NE UE Plug Inteligent Baterie Încărcător Rapid

43.84lei

Produs nou

In stoc

material ABS
Nume De Brand lomvum
Tip UE/SUA (Opțional)
DIY Consumabile ELECTRICE
Numele Produsului Încărcător De Baterie
Numărul De Model KC-06

Automat Inteligent Complet 12V 6A Plumb / GEL de Mașină, Încărcător de Baterie W / Display LCD-NE UE Plug Inteligent Baterie Încărcător Rapid

Caracteristici:

1.Potrivit pentru încărcarea și întreținerea cele mai 12V capacitate baterie, cum ar fi motociclete, Atv-uri, UTV, snowmobile, bărci cu motor, autoturisme, Rulote, bărci, camioane, tractoare, etc.

2.Cu un LCD cu iluminare din spate ecran, încărcător de baterie arată în mod clar de încărcare de tensiune, de curent, tip baterie, modul de încărcare și procentul de baterie rămasă.Atunci când porniți încărcătorul, se va restabili ultimele setări utilizate, ceea ce face viața mai ușoară.

3.Încărcător de baterie oferă caracteristici de securitate, inclusiv protecție polaritate inversă, protecție la supracurent, protectie la suprasarcina, protectie la supratensiune, protectie la supraincarcare și de protecție supratemperatură.

4.Utilizarea pulse width modulation(PWM) tehnologie pentru a controla curentul de încărcare și tensiunea de ieșire a încărcătorului care asigură bateria este complet încărcată și evită peste încărcare.

5.Viteza de încărcare este de 2 ori mai rapid decât un încărcătoare, atingând cel mai înalt de eficiență energetică standard în industrie; mai mare putere de ieșire poate fi perceput mai repede și comutat automat la modul de întreținere, ceea ce face ca dispozitiv foarte versatil.

Descrieri:

1.Atunci când tensiunea bateriei se apropie de valoarea de modul de tensiune constantă, iar curentul va reduce la curent treptat, înseamnă că bateria este plină, atunci lampa pilot se va transforma verde și ventilatorul se va opri de lucru.Încărcătorul va transforma modul în plutitoare automat modul de încărcare.În acest moment, bateria poate fi oprit de încărcare sau a ține pe flotante pentru o jumătate de oră.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Baterie

Tip: UE/SUA (Opțional)

Material: ABS

Culoare: Negru

Dimensiune: 168x78x62mm/6.61x3.07x2.44in

Greutate: 315g/11.11 oz

Model: KC-06

Tensiune de intrare: 90V-260V

Tensiune de ieșire: 12V

Frecvența nominală: 47-63HZ

Curent de vârf: 6A

Sarcină maximă eficiență: ≥ 87%

Temperatura De Lucru: -20~+90 °

Pachetul De Informatii:

Dimensiune pachet: 180x90x80mm/7.09x3.54x3.15în

Pachetul Greutate: 360g/12.70 oz

Generalul Cutie Pachet

Pachetul Inclus:

1 x Încărcător pentru Acumulator cu Cablu

burghiu fără fir, burghiu lomvum, lomvum 40 m, 12v 6a inteligent automat masina încărcător de baterie, 12v 6a 20a încărcător de baterie, baterie lomvum, incarcator acumulator masina de gaurit cu acumulator, incarcator șurubelniță electrică, 25v baterie de foraj, 12v 50a camion încărcător de baterie