Din lemn Mini-Tabla de scris Verticala Mic Mesaj de Bord Acasă Memo Tablă 30pcs/lot

63.50lei

-9 %

70.55lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model BBD021
Tip Tablă
Nume De Brand K-MIME

30pcs pe comanda

Dimensiune : 4 cm X 3 cm / buc

Material : Lemn

Despre Transport:

Comanda dvs. va fi procesată în 48 de ore de la plată.

Orice taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Dacă aveți cerințe speciale să declare la personalizat, vă rugăm să ne spuneți în avans.

Timpul de livrare in magazinul nostru va fi mai mică de 30 de zile, în mod normal 10-20 de zile, Dar actualizarea on-line poate de lent pentru tine de a urmări, nu vă faceți griji și să fie pacient, bunurile se află în tranzit.

Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere de ordine după expediate.Dar vom urmări cele mai noi informații pentru comanda dumneavoastră și a vă ajuta tot drumul.

Daca nu ajunge coletul dar termenul de livrare se apropie,vă rugăm să-mi ceară să extindă data de livrare.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Despre Feedback-Ul:

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să faceți clic de 5 stele în feedback-ul, dacă totul merge bine.

Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Roataelectrica.ro.Vom încerca noastre cele mai bune și de a lua un final fericit.

Sper că fiecare client este fericit pentru a face cumpărături în magazinul nostru

ghiveci tag, penis rod, clovn de circ, tablă pânză, masca teribil, bucată mică de tablă, vasele mici de tablă, masă mică tablă, costumul de clovn, clovn manusa