Furtun De Gradina Extensibil Furtun Cu Toate Conectori Alamă, 8 Model De Pulverizare Și De Înaltă Presiune, Extinderea Furtun De Gradina

185.36lei

-39 %

308.93lei

Produs nou

In stoc

Origine NC(de Origine)
material Tesatura

RM17744605848646949

【Întreit Stretchable】: furtunul De grădină interior material latex natural, iar materialul exterior este mare panglică elastică, care permite conducta de apă extinde până la de 3 ori lungimea inițială .De exemplu: înainte de udare lungimea conductei este 25FT, se poate prelungi până la 75FT atunci când udare.

【8 Pulverizare】 Modul : Există 8 tipuri diferite de pulverizare a apei modul de lucru: VERTICALĂ / CU / FULL / DUȘ / CENTRU / FLUX / CON / CEAȚA.Putem folosi diferite pulverizare modul în diferite scenarii.De exemplu: putem folosi modul VERTICAL atunci când udare flori.

【Cupru pur Montaj】: Am aplicat pur fitinguri din cupru, pentru a preveni articulațiilor rugina și prelungi durata de viață de lucru, de asemenea, ecologic și frumos outlook.

【Rezistente la frig și Anti-îngheț】: conducta De apă durata de viață a fost extins foarte mult din cauza utilizarea de latex natural tub.Se poate sta congela la -20 ?, Nu aveți nevoie să vă faceți griji despre conducta de apă fisuri sau scurgeri de apă chiar și în iarnă teribilă.

【Distribuitor Special Modele】se Toarnă lichid de curățare în recipient, spray apa va dilua lichid de curățare automat până când este terminat, 3-Way Spuma Controlul Debitului Comutator.

De ce avem nevoie de ea?

Acesta este un instrument indispensabil furtun în viețile noastre.Nu aveți nevoie pentru a transporta greu găleată să lucreze mai mult.Trebuie doar să instalați acest furtun de apă, atunci puteți apă de flori frumoase sau speli masina dragoste convenabil.

- Bucurați-vă de udare grădină și de a face udare gradina ușor și convenabil.

... Acest furtun este un revoluționar furtun .Automat se extinde până la de 3 ori lungimea sa inițială atunci când apa este pornit ,și în mod automat contractele înapoi la lungimea sa inițială atunci când apa este oprit.

--Strâns tricotate material exterior lasă o impresie plăcută pe tine; nu poftă de mâncare, încurcătură, și încurca, noi mai puternic material asigură furtun o durată de viață mai lungă.

-- Design Compact: înseamnă aceste furtunuri sunt foarte rapid și ușor bobina, inițierea spațiu de stocare minim spre deosebire de convenționale hosepipes.

- UȘOR de utilizat și aplicarea pe scară largă: gradina, curte, casă, rutier, mașină, iaht, animale de companie.

Înlocui tradiționale inferior furtun de plastic cu mai puternic și de mai lungă durată de viață furtun de gradina extensibil.A actualizat noastre furtun de gradina de cea mai buna calitate pentru cea mai bună experiență de utilizator permite un must-have furtun pentru a face munca în aer liber cu ușurință.

Furtun Flexibil

Furtunul este capabil de a extinde la de 3 ori lungimea sa cu apă și se pot contracta la forma inițială atunci când porniți alimentarea cu apă, astfel încât să puteți stoca departe cu ușurință.

Alama Montaj

Superior de plastic sau de "Quick Connect" tip Accesorii.Montarea de alamă a fost considerat prima alegere pentru durabilitate și longevitate de presiune înaltă accesorii.Corpurile noastre de iluminat sunt standard 3/4" cu 100% alama se termină.Solid fitinguri din alama nu se va rupe, sparge, scurgeri sau coroda pentru durabilitate mai puternic, care poate rezista la temperaturi ridicate și scăzute(-41 ° c/104℉).

Caietul de sarcini

Lungime: 50 Metri 75Feet 100 de picioare

Interior Furtun: Dublu strat TPS

Diametrul Interior al Furtunului: 0.24 inch (6mm

Material Exterior: 5000 Denier Țesute Carcasa

Duza: 8 Modele De Udare

Presiunea apei:0.4-0.6 pa

Max Presiune de Apa: 1.2-1.5 mpa

Pachetul Inclus

1 * Furtun Extensibil

1* 8 Funcții Duza

1* Manual De Utilizare

RM17744605848646951

furtun magic, gardena, partea instrument, harta conducător, lopata de titan, scrisoarea domnitorului, aluminiu conducător, Lopata, trage șablon, prelungirea furtunului