Curcubeu Macrame Agățat de Perete, Boho Stil de Decorare Colorate Țesute, Tapiserii, Poate Fi Folosit Camera de zi, Dormitor(1 BUC)

54.82lei

-23 %

72.10lei

Produs nou

In stoc

material Bumbac
Origine NC(de Origine)

Lumina casa ta: Adauga o simplă apăsare de culoare și stil boho pentru orice cameră în casa ta!Acest perete are atemporal încă la modă, stil și este gata să stea după ce se ajunge.

Funcționează foarte bine în orice cameră: proiectul de bază al acestui macrame tapiserie face un mare plus la orice cameră.Culorile curcubeului face mai ușor pentru a amesteca și se potrivesc cu alte decor camera/schema de culori.Hang-l în dormitor, camera de zi, bucatarie, hol, birou, dormitor, pepinieră, sau camera copil!

Da ca un cadou: Acest macrame agățat de perete ar putea fi cu ușurință un cadou pentru un prieten sau membru de familie.Acest lucru ar fi un mare cadou de ziua de nastere, colegiul cadou, cadou de vacanță, sau de absolvire a liceului prezent!

Ușor de a decora: pur și Simplu derula curcubeu tapiserie din pachet și de a folosi agățat cablul pentru a atârna de un cârlig sau de unghii.

Material: Acest curcubeu macrame agățat de perete este fabricat din bumbac cabluri, care sunt garantate la un diblu de lemn.Nu este un simplu cordon de bumbac să stea din macrame.

Culoare:multicolor

Material:bumbac

Dimensiune:40 x 70cm

Conținutul Pachetului:

1 x tapiserie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

boho tapiserie, boho acasă, boho interior, boho decor acasă, macram perete, boho chic decor, boho decor, macram, boho decor perete, boho decor mobilier acasă