15' DB-25 de sex Masculin să XLR de sex masculin 8 CH Audio Șarpe cablu Apogeu Pro-CABLU Switchcraft

261.26lei

-9 %

287.10lei

Produs nou

In stoc

Tip Prelungitor
Lungime 15FT (4.5m)
Cerere Instrumentație

Cantitate:1buc - Calitate : 100% testul cu atenție înainte de a trimite, pentru a vă asigura că funcționează bine . - Transport: 100% pachet bun si livrare rapida.Conector(i) O: DB-25 Conector de sex masculin(s) B: XLR (3 Pini) de sex Masculin

De vanzare este un foarte ușor de folosit 15' 8 Canale Analogice Audio șarpe cablu (ham).Acest cablu vă permite să conectați orice DB-25 Audio analogic de viteze pentru a o XLR-F conector (Cablu are capătul tată pe ea).Acest cablu are 8 Switchcraft 3 pin XLR Masculi la un capăt și cu o înaltă calitate de metal DB-25 conector de sex Masculin de la celălalt capăt.Acest cablu se face cu înaltă calitate KUILONG cablu audio și este complet înfășurat până la Pauză (Fan-out).Cablul dispune de un metal rezistent la smulgere și cârlig pentru agățat sau fixarea cablului în timp ce în uz.

Puteți folosi acest cablu pentru a realiza total 8 canale audio de la: Apogee Pro-Instrumente Digidesign Avid Mixer Etc..Digital audio converter box.

Verificați meu alte licitații pentru vizavi de acest cablu folosind conectori FEMEIE!

NOTĂ: cele Mai multe șerpi sunt construite la comanda.Vă rugăm să permiteți aproximativ 2-4 zile pentru a construi înainte.

Facem Personalizat Șerpi!!!Putem construi orice șarpe pe specificațiile dumneavoastră.

DESIGN PERSONALIZAT AUDIO ȘARPE

Mii de posibilități de design sunt disponibile.Acum puteți avea specificațiile exacte doriti.

Aveți posibilitatea să proiectați orice configurație de care ai nevoie.

XLR (3 Pini) de sex Masculin

rca-xlr șarpe, jack switchcraft, chitara jack, bass jack, chitara jack usb, ampkit, 512mb ddr3, cablu etapă, 2g de memorie, mogami xlr șarpe