POPETPOP 5PCS 18mm animale de Companie Pandantiv Clopote Clopote de Crăciun Accesorii pentru animale de Companie Câine Pisică Clopote Păsări Sălbatice Decor de Argint

8.14lei

-41 %

13.82lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model 5592291
material Metal

5PCS 18mm animale de Companie Clopote Mici Decorative Mini Clopote pentru Catelul Pisica

Descriere

Aceste clopote au un oțel inoxidabil minimum de mișcare clapper, care vă permite să sune clopoțelul, cu cel mai mic de mișcări.

Clopotele noastre sunt mult mai tare decât orice magazin de animale de companie bell va veni peste.

Clopotele noastre va permite păsări și mici animale sălbatice pentru a auzi atunci când pisica sau câinele poate fi încercarea de a urmări-o, dându-i suficient timp pentru a scăpa și de a vă permite să urmăriți de câine atunci când își iese din vedere.

Caracteristici

- Brand: POPETPOP.

- Culoare: Argintiu.

- Material: Metal.

- Diametru: Aproximativ 1.8 cm.

- Aceste clopote au un oțel inoxidabil minimum de mișcare clapper, care vă permite să sune clopoțelul, cu cel mai mic de mișcări.

- Clopotele noastre sunt mult mai tare decât orice magazin de animale de companie bell va veni peste.

- Clopotele noastre va permite păsări și mici animale sălbatice pentru a auzi atunci când pisica sau câinele poate fi încercarea de a urmări-o, dându-i suficient timp pentru a scăpa și de a vă permite să urmăriți de câine atunci când își iese din vedere.

- O lungă durată, rezistent la coroziune de metal.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

5 x POPETPOP Bell

aur pasăre decor, cioc de pasăre decor, gsm foto capcana, cuvo metal decor, anti animale de companie, legăturile animale de companie, acvariu nisip, pisica, design acvariu, metal decor de arta