BSM400GA170DLC IGBT Moudle Nou, Original, Autentic Distribuitor Gratuit Nava 1BUC/LOT JINYUSHI STOC

286.81lei

-5 %

301.92lei

Produs nou

In stoc

Tip modulul igbt
Temperatura De Operare -40~+90
Numărul De Model BSM400GA170DLC
Tensiune De Alimentare 100% Noua Originala
Disiparea De Putere 100% Noua Originala
Cerere Calculator
Starea noi
Nume De Brand JINYUSHI

1.Dacă ai nevoie de foaie de date pentru acest articol.Vă rugăm, de asemenea, simt doar liber pentru a contacet noi.

2.Puteți cumpăra, de asemenea, cantitatea de care ai nevoie și putem schimba cantitatea și prețul tocmai potrivit pentru tine!Astfel ca poti cumpara 1BUC sau 2 BUC,vom schimba doar prețul pentru tine!

1.Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

2.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.

3.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, este nevoie de 7-30 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să ne dea 5 Stele feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a vizita din nou!

EMAX ELECTRONIC CORPORATION LIMITED, este un lider mondial distribuitor care oferă one-stop lanțului de aprovizionare soluții pentru a satisface toate tipurile de solicitante din componente electronice și 2G, 3G, 4G, GPS/GSM Moudles.

Abundente disponibilitatea stocurilor este completată printr-o rețea globală de interne și de peste mări furnizori, care asigura clientilor nostri cele mai bune preturi posibile pe materiale precum și încrezător acces la învechit, lipsa, urgent și greu-la-găsi componente.

Noi credem că putem slove toate problemele tale pe componente electronice!Vă rugăm să nu ezitați în a ne Contacta.Puteți fi sigur de atenția noastră cea mai bună!!!

distribuitor mitsubishi, 58mm distribuitor, tamper, rotor distribuitor, distribuitor aprindere, 53mm distribuitor, distribuitor nissan, 58mm distribuitor de cafea, distribuitor vw, distribuitor toyota