5Pcs Coroană de Crăciun Coroană de flori Uscate Rattan Naturale Cununa de Meserii DIY Naturale Coronite pentru Usa/Perete Decor Țesute manual (20CM)

34.90lei

-43 %

62.29lei

Produs nou

In stoc

Origine NC(de Origine)

Din Rattan, ecologic, hand-made, durabil.Mare ornamentale și decorative.

Fiecare coroană de flori a fost țesute de mână, folosind naturale tradiționale de viță de vie.Un toate-naturale de viță de vie cununa cadru poate oferi nenumarate posibilitati de decorare.

Utilizate pe scară largă în diverse DIY decorare de proiecte bazate pe sezoane (cum ar fi de Crăciun, de Paști și de Halloween) cu iinations pentru a face o varietate de combinații.

Închide acest coroane de flori pe usa, perete, geam, vitrina din diferite sărbători sau de ocazie: nunta, petreceri de familie, GRĂTAR adunări, ziua Recunostintei, Expoziții, magazine și așa mai departe pentru a oferi o atmosferă naturală în sălbăticie sau rustic.

Nume: Rattan Cerc

Meșteșug: Pur manual

Observații: în Principal utilizate pentru decoratiuni de vacanță, mall-uri și magazine, recuzita de fotografiere, de predare ustensile, jucării, etc.

Culoare:culoare Naturala

Material:Ratan

Dimensiuni:Diametru: 20CM

Conținutul Pachetului:

5x Rattan coroană de flori

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

autocolant silicon baie, autocolant scrapbooking câini, gradina de primavara tăiere mor, autocolant semn de speranță spaniolă, autocolant partea golf gti mk6, primăvară sacou costum de sex feminin, autocolant albumul unicorn, autocolant mic, alb-negru, primăvara usa nissan patrol