Populară de Artă Ceramică Tradițională Chineză Viața de zi cu Zi Figurina de Colectie Vii Artizanale pentru Decor Acasă SYXL007

505.48lei

Produs nou

In stoc

Tema Oamenii
material Email Ceramic Si
Stil Arta Populara

Populară de Artă Ceramică Tradițională Chineză Viața de zi cu Zi Figurina de Colectie Vii Artizanale pentru Decor Acasă SYXL007

Populară de Artă Ceramică Tradițională Chineză Viața de zi cu Zi Figurina de Colectie Vii Artizanale pentru Decor Acasă SYXL007

Tema Figurina: Naughty Catelus

Dimensiunea informaltion:

Lungime: 22 cm

Lățime: 13 cm

Inaltime: 19.5 cm

* Dimensiunea de măsurare ar putea avea o abatere de 1 cm - 3 cm.

**Memento:

Produsele sunt lucrate manual.Ar putea fi câteva găuri pe suprafața produselor.Vă rugăm să ia în considerare cu privire la potențialele defecte înainte de a confirma comanda.Vă mulțumim pentru înțelegere.

* Noi oferim întreguri și produse personalizate.Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați, dacă aveți orice întrebări suplimentare.

** Imaginile prezentate mai sus sunt pentru referință.S-ar putea fi de culoare deviație din cauza la alt monitor.

** Dacă ați găsit produsele reale sunt total diferite în culoare și stil, vă rugăm să nu hesite să ne informeze.

Vă mulțumesc foarte mult!

Despre Transport TRANSPORT la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Returnare și Rambursare Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și P. O. număr.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Roataelectrica.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garantie 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Vă rugăm să de acord cu toate cele de mai sus-enumerate politicile de la înainte de a comanda de pe Roataelectrica.ro!

Cu Privire La Serviciile Noastre

Vom dedica noi înșine pentru a menține standard ridicat de servicii pentru clienți și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Prin urmare, Feedback-ul este foarte important pentru noi.Ne exprimam solicita să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem avea o șansă de a rezolva probleme și de a îmbunătăți serviciile noastre pentru grija ta.

kepmix prin satelit, cutie de, kevin mckidd cântând, lentti părți camere, kevin mcallister pălărie, de control al zborului h501s, energie 10 buc set, gm noe geanta organizator, endy gândurile oamenilor, bec w2x4 f 6d