Piatră Ponce Pentru A Elimina Pielea Moarta Calusuri Piciorul Piatra Vulcanica Picior Fișier Instrument Picior De Îngrijire

6.68lei

-39 %

11.10lei

Produs nou

In stoc

DIMENSIUNE 12*7*3cm
Tip Mână-Picior Fișier
Tip De Element Picior De Îngrijire Instrument
material Piatra
Sursa De Alimentare Nici Unul Electric
Numărul De Model XZCN369
Origine NC(de Origine)

nume produs:Piatră Ponce pentru a Elimina Pielea Moarta Calusuri Piciorul Piatra Vulcanica Picior de Fișiere de Îngrijire a Pielii Instrument

1、VALOROASE:Bătături, piele moartă și aspră pielea uscata de pe maini, picioare, coate sau genunchi,este ușor de rupt frumos șosete,haine sau rochii.Care va arata slabă atunci când ești cu prietenii,sau la Cumpărături.De asemenea, ai o mulțime de Bani.

2、SĂNĂTOS: -piatra Ponce este derivat natural din lavă vulcanică.Acesta este utilizat pentru a elimina lucruri grele de pe suprafețe și nu va provoca daune.Numeroase și aleatoare găurile de pe piatra scrub pielea ta, fara unghiuri moarte, înmoaie eficient , ușor și strălucitor.

3、MASAJ:Ele sunt perfecte pentru întreținerea regulată de picioarele tale,pentru a regla presiunea sângelui, scuti oboseala, pentru a îmbunătăți somnul.Lasa-ti picioarele cu un masaj spa de zi cu zi.Eco-Friendly, are dimensiunea perfectă și se potrivește în palma pentru o utilizare ușoară și pare destul de cool.

4、VINDECARE : masaje si stimuleaza fluxul de sânge -,ameliorează oboseala, promovează relaxare .trata picioarele tale să în condiții de siguranță, în mod natural pietre de lavă și păstrați-vă picioarele sentiment buna!

5、Ponce este extrasa natural din lavă vulcanică.Acesta este utilizat pentru a elimina obiecte dure la suprafață, fără a provoca pagube.Multe aleatoare găuri în piatră poate șterge pielea fără a provoca pete oarbe, poate fi eficient moale, moale și strălucire.

Pachetul include: 1buc piatra vulcanica

cat 5 cabluri de lumină, cazuri iphone pop-up, copilul kiloylu șosete, cazuri iphone xmakc, blessliving marmură, blestyot căști, numărarea ore gif, cazuri j 3 copii, acoperi lexus nota 8