Rezistent La Apa Poate Fi Plasat În Aer Liber Portabil Cu Panou Solar De Generare De Energie De Încărcare Bord Telefon Mobil Încărcător De Baterie

40.79lei

-24 %

54.36lei

Produs nou

In stoc

Origine NC(de Origine)
Certificare CE

Caracteristici:

1. Acesta poate fi folosit ca o alternativă incarcator pentru automobile, camioane, rulote, bărci, motociclete, RV baterii sau orice baterie plumb-acid 12V.

2. Este rezistent la apă și poate fi plasat în aer liber.

3. Nu sunt built-in diode în aligator clip pentru a ajuta la prevenirea încărcare inversă.

Descrieri:

Produsul poate pune în mașină și se continuă încărcarea în timpul zilei.Oferă 2 aligator clipuri și cabluri de încărcare pentru diferite echipamente, lumini de urgență, publicitate lumini, lumini de trafic, ventilatoare electrice, pompe de apa solare, motociclete, barci, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare:negru

Tip: 20w, 30w, 40w

Tip: Laminat panouri solare / componente

Pachetul Inclus:

1set x portabil cu panou solar

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

portablr solar generator de putere, mușchi artificial rock, stație de putere, panou solar de încărcare celular, banca solar portabil, foarfeca, panouri solare încărcător de telefon, solar portabil stație, putere bany solară, încărcătoare de telefon, duracell generator solar