Rezistent la apa 2.3" 12v 24v mini Digital Counter contor de Ore de Cuarț Timer Hourmeter Marine Boat Engine 2" Rotund Ecartament pentru Auto Camioane

43.21lei

-22 %

55.40lei

Produs nou

In stoc

Extern De Certificare De Testare ce
Articol Greutate 74.5g
Lectură 99,999.9 ore
Precizie 0.01
Tip De Material ABS
Numele Modelului Masina Ecartament/Contor De Ore
Consumul de energie 0,3 W

Acest produs este conceput special pentru standard industrial de sincronizare și de date pentru trimitere de întreținere durata precisă echipamente.Unitatea este utilizat pe scară largă pentru urmărirea motor de ore și vă va permite să urmăriți de ore de motoare astfel încât să puteți monitoriza intervalele de service.

Caracteristici:

Se poate lucra pe cele mai multe AC sau DC dispozitiv.Ea are un puternic sistem de sincronizare și un alt design.

Sistem de distribuție, inclusiv: acumularea total de ore de funcționare TOT, etc.

Alte design, inclusiv: instalare ușoară, durată lungă de viață, etc.

Acest contor de ore de înregistrare total de ore de funcționare de connectting cu curent ALTERNATIV sau continuu.Ora contor indică numărul total de ore acumulate.

Acesta poate fi folosit pe toate motor și mașini cu curent ALTERNATIV sau continuu.Este ideal contra pentru orice aplicație care necesită păstrarea timp de încredere și de servicii de întreținere programul într-un spațiu mic, cum ar fi grădină dispozitive, agricultură, echipamente, utilaje industriale.

Caietul de sarcini:

Lectură: 99,999.9 ore

Precizie: 0.01

Consum de putere: 0.3 W

Element dimensiune: 59 * 59 * 55mm / 2.3 * 2.3 * 2.2 în

Element greutate: 50g / 1.8 uncie

Pachetul dimensiune: 68 * 68 * 56mm / 2.8 * 2.8 * 2.2 în

Pachetul greutate: 70g / 2.5 uncie

Lista de pachete:

1 * Contor De Ore

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Roataelectrica.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Roataelectrica.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

masina contor de ore, bell rc, focul model de motor, contra cronometru, instrument moto, digital hourmeter, contor de ore motor, ecartament, barca contor de ore, contra hourmeter