Alimentat cu energie solară Coarda lumini 120 Led-uri de Vacanță Șir de Lumini în aer liber, Petrecere in Gradina de Iluminat Coarda Șir de Lumini rezistent la apă 2 Bucăți

125.20lei

Produs nou

In stoc

Certificare CE,FCC,RoHS,CCC,DEEE
Este Estompat da
Plug Coada No
Lungime 1400
Nivelul de protecție IP65
Caracteristici rezistent la apa
Este De Becuri Incluse da
Sursa De Alimentare Solar
Cuvinte cheie Solar Alimentat Led String Lumina
Plug Type NICI unul
Tip Baterie AA
Nume De Brand DCOO
Distanță De Iluminat 1-5m
Vacanta Numele De crăciun
Garanție 1 an
Sursa De Lumina LED
Celule Solare De Tip NI-MH
Cap De Serie 101-150 cap
Tensiune 3V
Ocazie Grădină
Muzica NICI unul
Culoare multi
Utilizare Vacanță,De Crăciun,În Aer Liber
Tipul De Bază NICI unul
Corpul Material ABS
Numărul De Model Alimentat cu energie solară Coarda lumini

Dcoo Coarda Lumini 120 Led-uri Alimentate Solar Șir LED Lumini în aer liber, Petrecere in Gradina de Iluminat Solar Coarda Șir de Lumini rezistent la apa

Specificații Tehnice:

Culoare Lumina: Alb

Lungime totală: 12m/39ft

Lungimea firului pentru prima LED: 2m/6.5 ft

Led-uri Spațiere: 0.32 ft

Led-uri: 120 buc

Putere: energie solară

Lista De Pachete

2 x baterii Solare Șir de Lumini

2 x Masă Spike

2 x Manual de Utilizare

Dcoo Coarda Lumini 120 Led-uri Alimentate Solar Șir LED Lumini în aer liber, Petrecere in Gradina de Iluminat Solar Coarda Șir de Lumini rezistent la apa

Dcoo un Brand Specializat în Șir LED Lumini:

Noi oferim prietenos, ușor de a ajunge la suport și serviciu clienți scopuri "Pentru a satisface satisfacția consumatorilor cu produse de înaltă calitate și plăcută experiență de cumpărare.

Dcoo Avantaje:

Alimentat cu energie solară șir de lumini este mult mai de economisire a energiei și Eco-friendly, fără poluare, se va lucra pe timp de noapte și taxa de lumina soarelui în timpul zilei în mod automat.

Produse Caracteristici:

- Această energie solară lumini este de economisire a energiei și Eco-friendly, a stat de-o 20cm grădină spike.Cu ON/OFF, MODE două switch-uri.

- Hassle Gratuit: Ușor de instalat și de operat, reîncărcat de panou solar sub lumina soarelui automat, complet produs Eco-friendly, nu de poluare.

- Rezistent la apa IP65: pot salbatic folosi oriunde, perfect pentru decorarea de interior si exterior, cea mai buna alegere pe orice ocazii, gradina, terasa, gazon, pom de Crăciun, petrecere, nunta, etc.

- Super Lung Timp de Lucru: luminile pot lucra 8-12 ore continuu în întuneric total situația dată panoul solar absorbi suficient de lumina soarelui (6-8 ore)

- Opt tipuri de modul de iluminare pentru a satisface dumneavoastră de decorare are nevoie.

Sfaturi Cald:

- Scoateți capacul de plastic de pe panoul solar, atunci asigurați-l cu fața la soare direct, și un întuneric total mediu se poate face luminile de lucru mai perfect.

- Luminile sunt toate de culoare albă până când le aprinzi.

vacanta de striptease, camera roșie, benzi cu led-uri 07, led portocaliu, 5mm led galben, led smd galben, smd3528 alb, 240 led metru, led bandă 12v 60, liveroom